
Hagyományos lengyel fehér rozsleves(savanykás burgonyaleves) Öntsünk egy fazékba, melegítsük és tálaljuk. Nyugodtan adj hozzá kolbász darabokat és szeletelt tojást. Kibontás után hűtőszekrényben.
Hagyományos lengyel fehér rozsleves(savanykás burgonyaleves) Öntsünk egy fazékba, melegítsük és tálaljuk. Nyugodtan adj hozzá kolbász darabokat és szeletelt tojást. Kibontás után hűtőszekrényben.
Nem kell mindig időd vagy vágyad egy tápláló, laktató étel elkészítésére, ezért itt vagyunk, hogy segítsünk! Ha egyszer kipróbálja, örökre hiányozni fog a régi lengyel konyha otthonos finomságai.
Az a szenvedély és gondosság, amellyel elkészítjük őket, közvetlenül tükröződik minőségükben. Megfizethető ár, egyszerű tárolás, természetes összetevők és jól ismert, hagyományos kompozíciók bizalmat építenek, és lehetővé teszik, hogy új ízlési mércéket állítsunk fel.
A barszcz a lengyel karácsony estéjének ízei. A barszcz Krakus - koncentrált céklában, tartósítószerek nélkül - egy finom leves, amelyet nemcsak az ünnep alkalmával fogyasztunk. Az évek óta bevált receptnek köszönhetően a Krakus barszcz lenyűgözi kiváló ízével - kifejező és mégis finom. Ideális család, barátok és ismerősök találkozásához. Ünnepélyesen szolgálható fel gombócokkal vagy krokettel ... Minden nap fogyasztható akár bögréből is,csak melegítést igényel.
A Krakus céklaleves készen áll az étkezésre. Csak alaposan rázza fel, és öntse a fazékba a melegítéshez. Miután kinyitotta, tartsa hűtve és 48 órán belül elfogyasztja.
Népszerű uborkaleves friss uborkából, burgonyából, hagymából, sárgarépából, petrezselyemből és zellerből, aromás fűszerek keverékével.
A fehér savanyú rozsleves hagyományos lengyel leves, amelyet nemcsak húsvétkor fogyaszthatnak el! A Polan fehérre sűrített savanyú rozsleves egyszerű, bevált recept. Ennek alapján tápláló, aromás levest készítünk az egész család számára. A fehér savanyú rozslevest különféle öntetekkel tálalhatjuk, például tojással, burgonyával vagy kolbásszal.
intenzív íz és aroma, glutamát nélkül, könnyen elkészíthető; 8 adag
Termékleírás
A Barscs a lengyel karácsony este íze
Az évek során kifejlesztett Krakus koncentrátum garantálja a finom, igazán ünnepi levest, amelyet saját belátása szerint fűszerezhet.
Az Żurek egy hagyományos lengyel leves, amelyet nem hagyhat ki a húsvéti asztal. Tápláló, melegítő étkezésként is tökéletes mindennap.
Mit találhat a Żurek WINIARY-nkben?
Lengyel gabonaliszt, fokhagyma, hagyma és fűszerek - ezt találhatja meg a WINIARY savanyú levesünk zacskójában. Mindezeket az összetevőket tökéletesen ismeri a konyhájából, és felhasználja családja kedvenc leveseinek napi főzéséhez.
Tehát úgy, ahogy a legjobban tetszik! A finom húslevesbe süllyesztett fűszerek intenzív íze, pacal és zöldségekkel kielégíti a legnagyobb éhes embereket.
A gomba leves évek óta jelen van a lengyel asztalokon. Az aromája és íze változatlanul az egész család egyik kedvenc levese. A gomba levessel egyszerűen és kényelmesen elkészítheti a gombalevest, még a szezonon kívül is a friss gomba számára. A gombaleves olyan összetevőket tartalmaz, amelyeket jól ismer a konyhájából: szárított erdei gombákat (vargányát, vargányát és írót), hagymát, fokhagymát és fűszereket. Felválogathatja a levesünket és tálalhatja kedvenc köreteihez, például vastag tejszínnel, vagy burgonyapürével. Ez egy egyszerű módja annak, hogy a gombalevest az év bármely szakában elkészíthessük - Szárított erdei gombákat tartalmaz: vargányát, vargányát és írót - Finom alapot biztosít a házi készítésű gomba főzéshez - Nagyon ízlik különféle adalékanyagok, például sűrű tejszín,
A Żurek a lengyel húsvét íze. Az évek során kifejlesztett Krakus-koncentrátum receptje garantálja, hogy a leves ízletes, igazán ünnepi, és tetszés szerint ízesíthető.
Aromás savanyú rozsleves füstölt kolbásszal és tormával ötlet egy gyors, tartalmas és ízletes hagyományos vacsorához. Csak a levest kell melegítenie.
A savanyú rozslevest természetes összetevők alapján készítették el, az otthoni receptek szerint, ezért egyedi ízével és aromájával különbözteti meg. Az ízt aromás fűszerek és tormával kiegészítve hangsúlyozzák.
A füstölt kolbász és burgonya darabos betétjének köszönhetően a leves teli és kielégíti az éhségérzetet. Ezenkívül dúsíthatja tojással és kenyérrel.
Valódi árpaleves csirkehúslevesből és jó minőségű árpadarából, füstölt szalonna hozzáadásával, friss zöldségek és fűszerek összetételével.
Felmelegítés után fogyasztásra kész termék, csirkehúsleves alapú zöldségekkel, árpa darával, füstölt szalonnával és egyéb összetevőkkel. Üvegedénybe zárva és a sterilizálási folyamatban rögzítve.
finom leves
itthon nem tudsz olcsóbban főzni!
csirkehúslevesen
tartósítószerek, színezékek, ízfokozók, foszfátok hozzáadása nélkül
Borsóleves tégelyben, füstölt kolbász és szalonna hozzáadásával gyors ebéd étel egyedülállónak. Ideális menü egy telek vagy egy téli séta utáni bemelegítéshez is.
A hagyományos receptek szerint készített készételeket csak fel kell melegíteni, és kiváló ízű töltelékként kenyérrel tálalhatók. Burgonyával és egész borsóval dúsított leves tökéletesen kielégíti az éhséget.
A praktikus 0,5 literes edény kényelmes eldobható adag, amely kb. 350 kcal-ot tartalmaz.
A Winiary azonnali vörösborscsja a borscs, amelynek íze a népszerű vörösborscsos Borászaton alapszik. Kiváló ízű, aromájú és színű leves. A borház vörös cékla minden előnyével megegyezik a tökéletes borscs: édes céklaízzel, fokhagymával és majorannával ízesítve, valamint mély rubin színnel. A Winiary instant borscsja finom ötlet egy snackre egy mozgalmas napon! Öntse a tasak tartalmát egy csészébe, öntsön forró vizet, alaposan keverje össze, várjon 3-4 percet, és kész! Próbálja ki a Winiary más instant leveseit is, hagyományos ízekkel, amelyek jól ismertek nekünk: paradicsom, csirkehúsleves, borsó, gombaleves vagy savanyú leves.