
-
ÉLELMISZEREK
addremove
- HÚSKÉSZÍTMÉNYEK addremove
- TEJTERMÉKEK addremove
- KÉSZÉTELEK addremove
- SÜTEMÉNYEK
- VEGÁN
- BIOÉLELMISZER
A rókagomba jellegzetes, nagyon kellemes illatú gomba. Enyhén kesernyés íze a főzés során eltűnik. Pácoláshoz a legkisebb és legkényesebb termőtesteket választjuk. A pácolt rókagomba értékes kiegészítője a salátaételeknek, és értékes kiegészítője lehet bármely bankett étlapjának.
Tápérték 100 g termékben:
. Hozzávalók; rókagomba, víz, ecet, cukor, só, mustár, hagyma, sárgarépa, fekete bors, babérlevél, szegfűbors
Mérleg; 275 g
Termelő; devaldano
Származási ország; Lengyelország
Hagyományos lengyel fehér rozsleves(savanykás burgonyaleves) Öntsünk egy fazékba, melegítsük és tálaljuk. Nyugodtan adj hozzá kolbász darabokat és szeletelt tojást. Kibontás után hűtőszekrényben.
Népszerű uborkaleves friss uborkából, burgonyából, hagymából, sárgarépából, petrezselyemből és zellerből, aromás fűszerek keverékével.
Fedezze fel a Śliwka Nałęczowska-t - egy kakaómasszába csomagolt szívet, bársonyos csokoládéba merítve. Fogadjon a hagyomány ízére. A csokoládék mindegyikét külön csomagolják.
A gomba leves évek óta jelen van a lengyel asztalokon. Az aromája és íze változatlanul az egész család egyik kedvenc levese. A gomba levessel egyszerűen és kényelmesen elkészítheti a gombalevest, még a szezonon kívül is a friss gomba számára. A gombaleves olyan összetevőket tartalmaz, amelyeket jól ismer a konyhájából: szárított erdei gombákat (vargányát, vargányát és írót), hagymát, fokhagymát és fűszereket. Felválogathatja a levesünket és tálalhatja kedvenc köreteihez, például vastag tejszínnel, vagy burgonyapürével. Ez egy egyszerű módja annak, hogy a gombalevest az év bármely szakában elkészíthessük - Szárított erdei gombákat tartalmaz: vargányát, vargányát és írót - Finom alapot biztosít a házi készítésű gomba főzéshez - Nagyon ízlik különféle adalékanyagok, például sűrű tejszín,
Omlós nápolyi kakaós bevonattal |
A Kielecki majonéz kultikus majonézmárka és a WSP "Społem" legfontosabb terméke, amely 1959 óta kapható a piacon. A kiváló íz, a krémes állag és a legmagasabb minőségű alapanyagok a Kieleckit nemzedékeken át értékelték a hazai és külföldi fogyasztók és kulináris szakértők körében. Ezt bizonyítja számos kitüntetés és megkülönböztetés, valamint az a tény, hogy Kielecki jelenleg hazánkban a második legtöbbet vásárolt majonéz. Receptje lett az alapja a lengyel majonéz-szabvány kifejlesztéséne
A tőzegáfonya igazi csodaszer, gyógyhatásait az orvostudomány már évezredek óta felhasználja. A tapasztalatok szerint a tőzegáfonya elősegíti a krónikus bakteriális fertőzések gyorsabb gyógyulását. Azok számára, akik bármilyen érrendszeri, koszorúér- vagy egyéb, a szívvel kapcsolatos betegségben szenvednek, ajánlatos az áfonyalé fogyasztása.100% áfonyalé olyan étrend-kiegészítő, amely támogatja a vizeletrendszer működését és támogatja a szervezet természetes immunitását. A húgyúti nyálkahártyákra gyakorolt védő hatása miatt különösen húgyúti fertőzéseket okozó mikroorganizmusoknak kitett emberek számára ajánlott - úszómedencék, szaunák, nyilvános zuhanyzók vagy WC-k használata.
A lazacos görög saláta MK egy mediterrán stílusú, készétel főzés és melegítés nélkül. Fogyaszthatod önmagában vagy kenyérrel, kuszkusszal, rizzsel vagy tésztával.
Ha kéznél van MK lazacos görög saláta, bármikor étkezhet a napi étrendnek megfelelően, vagy hirtelen éhség esetén, például utazás, munkahely vagy hegyi kirándulás során.
Mindenki, aki kipróbálta a konzerveket ebből a sorozatból, dicséri őket remek ízükért és a gyártó által őszintén biztosított tartalomért.
Borsóleves tégelyben, füstölt kolbász és szalonna hozzáadásával gyors ebéd étel egyedülállónak. Ideális menü egy telek vagy egy téli séta utáni bemelegítéshez is.
A hagyományos receptek szerint készített készételeket csak fel kell melegíteni, és kiváló ízű töltelékként kenyérrel tálalhatók. Burgonyával és egész borsóval dúsított leves tökéletesen kielégíti az éhséget.
A praktikus 0,5 literes edény kényelmes eldobható adag, amely kb. 350 kcal-ot tartalmaz.
Gyöngy árpa - hántolt árpából származik. A szemeket vágják, hengerelik és polírozzák, ami gyöngy alakot kölcsönöz nekik. Ezért gyöngynek is hívják. A lengyel konyha egyik legnépszerűbb dara. Kiváló fehérje- és rostforrás. Mint minden árpadara, az is antioxidánsok és PP-vitamin forrása, amely befolyásolja bőrünk állapotát. Kiváló összetevője a leveseknek, a rakott és salátáknak. Tökéletes íze húsok és gombócok töltelékének, valamint gombás főételnek. |
|
Valódi árpaleves csirkehúslevesből és jó minőségű árpadarából, füstölt szalonna hozzáadásával, friss zöldségek és fűszerek összetételével.
Felmelegítés után fogyasztásra kész termék, csirkehúsleves alapú zöldségekkel, árpa darával, füstölt szalonnával és egyéb összetevőkkel. Üvegedénybe zárva és a sterilizálási folyamatban rögzítve.
finom leves
itthon nem tudsz olcsóbban főzni!
csirkehúslevesen
tartósítószerek, színezékek, ízfokozók, foszfátok hozzáadása nélkül
Az uborka az egyik legnépszerűbb zöldség konyhánkban. Gyakorlatilag egész évben könnyen pácolhatók, tárolhatók és fogyaszthatók ebben a formában. A pácolt uborka minden jó uborkaleves alapja, sok étel és saláta kiegészítése, valamint szendvicsek alapanyaga. A Mosso pácolt uborka kiváló recept, amelyet hagyományos recept szerint készítenek, és amelynek ízét különféle fűszerek emelik. Nekik köszönhetően a használatukkal elkészített ételek nagyszerű íze lesz, és emlékeztetni fogja a hagyományos házi ételek igazságát.
A Fanex bársonyos fokhagymás szósz intenzív fokhagymás aromájával és krémes állagával gyönyörködtet, így minden étkezés a kulináris élvezet felejthetetlen élményévé válik. Függetlenül attól, hogy a finom halat, a lédús steaket vagy a hagyományos sült krumplit részesíti előnyben – a Fanex fokhagymaszósz tökéletesen passzol a különféle ételekhez, új ízkompozíciók készítésére inspirálva!
A tipikusan lengyelnek tekintett ételek közül a bigos a becsületes helyet foglalja el. Fűszerünk tökéletesen összeállított fűszerek és gyógynövények. Ennek köszönhetően a bigosok hagyományos íze egyedi kifejezést kap.