Barion Pixel

Profi gombás pástétom 131g

400 Ft
Adóval együtt
Pástétom gombával, szárnyassal és sertéshússal. Profi sterilizált termék.
Mennyiség

Profi pástétom gombával, baromfival és sertéshússal. Profi sterilizált termék - milyen összetevőket használnak a gyártáshoz:
víz, sertészsír, mechanikusan leválasztott csirkehús 13%, csirkemáj 11%, gomba 10%, sertésmáj 5%, búzadara, csirkeszív 3%, tojás, szójafehérje, só, módosított keményítő, hagyma, paprika, fűszerek
5 Elemek

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Devaldano pácolt vargánya 280 g

1 350 Ft
Rendelkezésre áll: 9 Készleten van

A ecetes  gomba fontos eleme a hagyományos lengyel konyhának. Jól működnek salátákban és szószokban, szendvicsek és ujjételek elkészítésében, előételként vagy önálló snackként szolgálnak fel. A ecetes vargánya a Devaldano márka másik ajánlata, amely egy családi társaságtól származik, amely 1995 óta van jelen a piacon. A Devaldano pácolt vargányákat finoman édes, gondosan összeállított ecetes pácba mártották, amely hangsúlyozza a gomba ízét. Összetevők: 100 g-ra: barna vargánya (54%), víz, cukor, szeszes ecet, hagyma, só, fűszerek. Tápérték: energiaérték: 229 kJ / 54 kcal, zsír:

Asztali mustár 1kg FANEX

1 500 Ft
Rendelkezésre áll: 4 Készleten van

A Fanex legjobb asztali mustárja egy univerzális adalék, amely számos étel elkészítésekor jól használható. Egyedi karaktert kölcsönöz egy közönséges szendvicsnek, kiemeli a grillezett húsok jellegzetes ízét, és minden salátaöntetet felejthetetlen illatúvá varázsol, a végén mustáros jegyekkel. Ezen kívül a Fanex asztali mustárral különféle szószok is összeállíthatók, melyek különösen alkalmasak vacsoraételekhez.

A Fanex asztali mustár ízének titka egy finom fűszercsokor, amely egyedi ízt ad neki. Sűrű állagának köszönhetően a szósz nem folyik le a szendvicsekről, kolbászokról vagy nyársról (még akkor sem, ha forró termékekkel érintkezik), így a vele készített ételek mindig étvágygerjesztőnek tűnnek.

A Fanex legjobb asztali mustárja univerzális adalék, amely számos étel elkészítéséhez jól használható.

Egyedi karaktert kölcsönöz egy közönséges szendvicsnek, kiemeli a grillezett húsok jellegzetes ízét, és minden salátaöntetet felejthetetlen illatúvá varázsol, a végén mustáros jegyekkel. Ezen kívül a Fanex asztali mustárral különféle szószok is összeállíthatók, melyek különösen alkalmasak vacsoraételekhez.

A Fanex asztali mustár ízének titka egy finom fűszercsokor, amely egyedi ízt ad neki. Sűrű állagának köszönhetően a szósz nem folyik le a szendvicsekről, kolbászokról vagy nyársról (még akkor sem, ha forró termékekkel érintkezik), így a vele készített ételek mindig étvágygerjesztőnek tűnnek.

A Fanex asztali mustárja minden étel univerzális kiegészítője

Összetevők: víz, szeszes ecet, mustár, cukor, só, fűszerek, színezék (kurkumin).

Cékla lé 100% / 300 ml

750 Ft
Rendelkezésre áll: 14 Készleten van

A pácolt cékla lé számos egészségügyi tulajdonsággal rendelkezik, és nemcsak a cékla kovászaként működik jól. Érdemes természetes étrend-kiegészítőként kezelni, mivel pozitívan befolyásolja a belek és a szív- és érrendszer állapotát.