
-
ÉLELMISZEREK
addremove
- HÚSKÉSZÍTMÉNYEK addremove
- TEJTERMÉKEK addremove
- KÉSZÉTELEK addremove
- SÜTEMÉNYEK
- VEGÁN
- BIOÉLELMISZER
Házi sütéshez használják, ropogósak és ropogósak. Nem tartalmaznak hozzáadott cukrot!
Elsősorban kiváló minőségű, finom íz, frissesség és arany szín jellemzi. Tökéletesek közvetlen fogyasztásra, valamint fagylalt és desszertek kiegészítéseként.
TÁPÉRTÉK | 100 g-ban | 1 adagban (1 db) |
energia érték | 1739 kJ / 411 kcal | |
Fehérje | 10 g | |
Szénhidrátok | 79 g | |
Beleértve a cukrot | 2,3 g | |
Zsír | 5,2 g | |
Beleértve a telített zsírsavakat is | 0,5 g | |
Rost | 2,9 g | |
só | 0,38 g |
A legjobb minőségű alapanyagok gondos kiválasztása biztosítja, hogy sokáig ne felejtse el ennek a nemes finomságnak az ízét. Rendkívül finom sertéshús lédús sonka és aromás fűszerek hozzáadásával diverzifikálja a szendvicset.
Krówka tejkaramella
250g
Az ikonikus Mleczna Krówka z Wawelu egyedülálló édesség – finom tejes-vajas íze és tökéletes gyengédsége a gondtalan gyermekkor emlékeit idézi fel. Egyszerű összetétele - mindössze 4 összetevőből áll, beleértve a vajat és a teljes tejet -, így ideális ajánlat a hagyományos ízek szerelmeseinek.
Sadecka kolbász sütve és főzve fogyasztjuk kb. 1 kg kiszerelésben csomagolva
3200Ft/kg
A ecetes gomba fontos eleme a hagyományos lengyel konyhának. Jól működnek salátákban és szószokban, szendvicsek és ujjételek elkészítésében, előételként vagy önálló snackként szolgálnak fel. A ecetes vargánya a Devaldano márka másik ajánlata, amely egy családi társaságtól származik, amely 1995 óta van jelen a piacon. A Devaldano pácolt vargányákat finoman édes, gondosan összeállított ecetes pácba mártották, amely hangsúlyozza a gomba ízét. Összetevők: 100 g-ra: barna vargánya (54%), víz, cukor, szeszes ecet, hagyma, só, fűszerek. Tápérték: energiaérték: 229 kJ / 54 kcal, zsír:
A Staropolska Mustár édes és enyhén fűszeres íze, jellegzetes állaga a hagyományokra és a lengyelségre utal. A gondosan válogatott fűszerkeverék az ó-lengyel konyha kulináris szokásaira hivatkozva hangsúlyozza annak jellegzetes ízét. Tökéletes azok számára, akik kedvelik az enyhe fűszereket.
Tartósítószerek, mesterséges színezékek vagy ízfokozók nélkül.
Sajttal és felvágottakkal ajánljuk. Diverzifikálja az egyes szendvicsek ízét. Megpróbál! Kedveled.
Édességeink egy generációk óta tartó szenvedély eredménye, amely 1909-ig nyúlik vissza. Szeretjük, amit csinálunk, és a Skawa termékek íze tökéletesen illusztrálja ezt a szeretetet. Ami a minőséget illeti, nem kötünk kompromisszumot – győződjön meg róla, ha kipróbálja édességeinket.
Lengyel uborkát használunk erjesztéshez / pácoláshoz. Kiválasztjuk az erre legalkalmasabb fajtákat, amelyek a földben és a napon növekednek.
A savanyítási / silózási ciklus során a zöldségekben található egyszerű cukrokat hasznos tejsavra bontják. A tejsavbaktériumok felelősek ezekért a természetes változásokért.
Savanyítási / silózási folyamatunkat kémiai adalékok nem gyorsítják. Természetes összetevők felhasználásával ásványi sókban, vitaminokban, káliumban, cinkben, vasban és béta-karotinban gazdag uborkákat nyerünk.
A Mlekovita 30% tejszín kivételes sűrűségű és krémes állagú termék , ideális desszertek és szószok készítéséhez. Magas zsírtartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas habverésre, bolyhos és stabil masszát alkotva. Ez egy pasztőrözött termék, amely biztosítja a hosszabb eltarthatóságot és a fogyasztás biztonságát. A Mlekovita, mint elismert tejtermelő, garantálja termékeinek kiváló minőségét és természetes ízét .
☑️ Krémes állag - bársonyos textúrájú, amely tökéletesen gazdagítja az ételek és desszertek ízeit.
☑️ Díszítésnek tökéletes - a 30%-os tejszínhab stabilságának köszönhetően tökéletes torták, torták és egyéb desszertek díszítésére.
☑️Könnyen használható - a krém jól felverődik, és más összetevőkkel is kombinálható, így könnyebben elkészíthető a különféle ételek.
☑️ Sokoldalú – édes és sós ételekhez egyaránt használható, gazdag ízt adva az ételeknek.
☑️ Tárolás - Hűtőszekrényben huzamosabb ideig tárolható, így szükség esetén kényelmesen használható alapanyag.
Márka: Mlekovita
Termék: tejszín 30%
Nettó tömeg: 0,5L
A termék összetevői: tejszín, tejfehérjék, stabilizátor - karragén.
Származási ország: Lengyelország
☑️ Tárolási mód
Tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve.
☑️ Lejárati dátumok
A termékek hosszú eltarthatóságúak.
☑️ Jelentkezés
A Mlekovita 30% tejszín kiválóan alkalmas szószok készítésére, krémes állagot és gazdag ízt ad. Habveréshez is ideális, így remek kiegészítője lehet desszerteknek, például süteményeknek, tortáknak és haboknak. Ezenkívül krémlevesekhez is használható, hogy gazdagítsa ízüket és bársonyos textúrát adjon nekik.
Szezám halva földimogyoróval és mazsolával
Gyöngy árpa - hántolt árpából származik. A szemeket vágják, hengerelik és polírozzák, ami gyöngy alakot kölcsönöz nekik. Ezért gyöngynek is hívják. A lengyel konyha egyik legnépszerűbb dara. Kiváló fehérje- és rostforrás. Mint minden árpadara, az is antioxidánsok és PP-vitamin forrása, amely befolyásolja bőrünk állapotát. Kiváló összetevője a leveseknek, a rakott és salátáknak. Tökéletes íze húsok és gombócok töltelékének, valamint gombás főételnek. |
|
Az Żurek egy hagyományos lengyel leves, amelyet nem hagyhat ki a húsvéti asztal. Tápláló, melegítő étkezésként is tökéletes mindennap.
Mit találhat a Żurek WINIARY-nkben?
Lengyel gabonaliszt, fokhagyma, hagyma és fűszerek - ezt találhatja meg a WINIARY savanyú levesünk zacskójában. Mindezeket az összetevőket tökéletesen ismeri a konyhájából, és felhasználja családja kedvenc leveseinek napi főzéséhez.
Fedezze fel a dara új ízét. A divatos ebéd a bab szokatlan kombinációja, amely gazdagítja ételek ízét. Próbálja ki a gyöngy árpa, a bulgur és a lencse keverékét, és élvezze ételeit egy új dimenzióban. A Trendy Lunch mix az eredeti és gyors étkezés módja. Forralj fel egy tasakot, add hozzá a kedvenc fűszereid és kész!
Krakkói sonka-kolbász kb. 0,5kg kiszerelésben 2300Ft/db
A csicseriborsó legnépszerűbb felhasználási módja a humusz készítése.
A csicseriborsó pasztához hozzáadott természetes fűszerek nem csak egészséges nassolnivalóvá teszik, hanem íz-összetételének köszönhetően izgalmassá is teszik. A paszta kiváló állagú.
A Wawrzyniec hummuszpaszta tökéletes kiegészítője lesz a ropogós falatoknak. Kenyérre is kenhető, a vaj vagy a margarin változatos alternatívájaként használható.