
-
ÉLELMISZEREK
addremove
- HÚSKÉSZÍTMÉNYEK addremove
- TEJTERMÉKEK addremove
- KÉSZÉTELEK addremove
- SÜTEMÉNYEK
- VEGÁN
- BIOÉLELMISZER
Fehér hajdina dara - tört, pörköletlen hajdina szemekből. Ez az egyik legértékesebb dara - értékes tápértékű rost- és fehérjeforrás, amely a megfelelő fejlődéshez szükséges. Ez jó antioxidáns- és vegyületforrás, amely szabályozza a vércukorszintet. Krémszínű és finom ízű. Tökéletes levesek, rakott és pörköltek kiegészítéseként. Zöldségekkel kombinálva kiváló töltelék palacsintához és szelethez.
Mártsa be a tasakot forrásban lévő sós vízbe.
Pároljuk kb. 15 percig, letakarva.
Vegye ki a tasakot, engedje le és tálalja.
4 x 100 g tasak
Füstölt kolbász, fogyasztható nyersen, sütve vagy főzve egyaránt.
3200Ft/ kg
Házi sütéshez használják, ropogósak és ropogósak. Nem tartalmaznak hozzáadott cukrot!
Elsősorban kiváló minőségű, finom íz, frissesség és arany szín jellemzi. Tökéletesek közvetlen fogyasztásra, valamint fagylalt és desszertek kiegészítéseként.
A pácolt uborka levét otthonunkból ismerjük. Hosszú ideje fontos eleme volt őszi-téli étrendünknek. Nem csoda, mivel tele van A-, B-, C-, K- és U-vitaminnal.
A pácolt uborka ivóvize pozitívan befolyásolja az anyagcserét és a zsírszövet pusztulását. A gyümölcslé tökéletesen befolyásolja a beleket, ami az immunrendszerünk megerősítését jelenti .
Az uborka pácolásához, amelyből levet kapunk, csak tanúsított ökológiai uborkát használunk.
A gyógynövénypaprika a megfelelő összetételű gyógynövények és fűszerek keveréke, amely nemcsak az étel ízét és illatát hangsúlyozza, hanem diétás hatást is gyakorol.
A gyógynövénypaprika univerzális fűszer, szinte minden ételben használják, kivéve az édeseket. Különösen húsokhoz (darált szelet, sült hús), levesekhez (káposztaleves és hüvelyes levesek), zöldségekhez (saláták, főtt zöldségsaláták), szószokhoz és néhány vegetáriánus ételhez ajánljuk. Gyógynövényes paprikát adnak a húsételekhez az elkészítés kezdetén, másoknak pedig az elkészítésük során vagy annak végén.
A Kielecki majonéz kultikus majonézmárka és a WSP "Społem" legfontosabb terméke, amely 1959 óta kapható a piacon. A kiváló íz, a krémes állag és a legmagasabb minőségű alapanyagok a Kieleckit nemzedékeken át értékelték a hazai és külföldi fogyasztók és kulináris szakértők körében. Ezt bizonyítja számos kitüntetés és megkülönböztetés, valamint az a tény, hogy Kielecki jelenleg hazánkban a második legtöbbet vásárolt majonéz. Receptje lett az alapja a lengyel majonéz-szabvány kifejlesztéséne
A gyümölcsteák minden helyzetben remek javaslatot jelentenek: felmelegedni, amikor hűvös van; nagy frissítő lehűlés után. A cseresznye Minutka áfonyával és gránátalmával finom íze a saját gyümölcsösünk tartósításainak, egzotikus csavarral. A porított gyümölcslé hozzáadása kivételes frissességet és lédússágot biztosít. A lengyel családok évek óta nagyra értékelik a Minutkát, mint tökéletes mindennapi italt, amelyet megoszthat szeretteivel.
Az Ön könnyebbé tétele érdekében rendkívül szoros és stabil csomagolást hoztunk létre, praktikus "cipzáras" záródással, amely lehetővé teszi, hogy a terméket még tovább frissen tartsa.
Fedezze fel a dara új ízét. A divatos ebéd a bab szokatlan kombinációja, amely gazdagítja ételek ízét. Próbálja ki a gyöngy árpa, a bulgur és a lencse keverékét, és élvezze ételeit egy új dimenzióban. A Trendy Lunch mix az eredeti és gyors étkezés módja. Forralj fel egy tasakot, add hozzá a kedvenc fűszereid és kész!
. A természetesen savanyított káposzta gombával igazi csemege az ínyenceknek, ugyanakkor egészséges és természetes étel. A hagyományoknak megfelelően, ecet, tartósítószer, ízfokozó hozzáadása nélkül készült. A káposzta és az gombák egyszerű kombinációja vajban kis liszttel megsütve még a legigényesebb ínyenceket is elragadja. A gombás káposzta kész alapja lehet bigósnak, töltelék gombócokhoz vagy más ételek hozzávalója, amelynek csak a fantáziád és az ízlésed szab határt.
A Winiary világos mártás egy finom, aromás és bársonyos szósz - a húsos ételekhez.
összetevők között szerepel: liszt, fokhagyma, hagyma, babérlevél és fűszerek.
Finom ízt kölcsönöz minden ételnek - Egyszerű módja a vacsora változatosabbá tételénekTökéletesen fűszerezve
A Jezyki ellenállhatatlanok – ezt mindenki tudja, aki kipróbálta őket. A Jeżyki megkülönböztető jellemzője az összetevők gazdagsága - ropogós keksz, édes karamell, kifejező csokoládé és természetes finomságok.Most a Jeżyki sütik új verziója! A sós karamell sünök bizonyítják, hogy az ellentétek vonzzák egymást! A rágós, hihetetlenül édes karamell és egy kis só kombinációja az érzékszervekre hat. A sütemények gabonaropogóssal és finomra vágott mogyoróval hintáznak. Az egészet a szájban olvadó tejcsokoládé borítja,tökéletes édes kiegészítője a baráti és családi találkozóknak, de arra is, hogy egyedül élvezze a pihenés pillanatait
A Kielecki majonéz a selymes tejszínes szósz, amelynek kifejező, megismételhetetlen ízét és könnyű állagát okozza, ami meghatározza az összes típusú saláta, szendvics, sertéstermék, chips vagy pirítós pótolhatatlan hozzáadását. Kiváló minőségű tojásból készült. Hagyományos lengyel recept.
A szójapástétom paprikával finom zöldségpástétom, tökéletesen sima állagú, egyetlen csomó nélkül. Tökéletes vegetáriánus és vegán étrendhez, valamint változata a húsdiétához.
A szójababpástétom paprikával ízletes ajánlat egy tápláló reggelihez. Remekül ízlik a Sante kenyérrel .