

Hajdina - hajdinából állítják elő, amely nem a rdestowatych család kukoricanövénye, például a sóska és a rebarbara. Megkülönböztető, jellegzetes íze van. Jó fehérje-, rost- és magnéziumforrás, amely magában foglalja a következőket: hozzájárul a fáradtság és a fáradtság csökkentéséhez, segíti az idegrendszer és az izmok megfelelő működését. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.
A hajdinát leginkább szószokkal és húsok kiegészítéseként szolgálják fel. Tökéletesen illeszkedik az ó-lengyel konyha ételeihez is. Fehér sajttal kombinálva kiváló tölteléket kínál gombócokhoz és palacsintákhoz.
Mártsa be a tasakot forrásban lévő sós vízbe.
Pároljuk kb. 15 percig, letakarva.
Vegye ki a tasakot, engedje le és tálalja.
4 x 100 g tasak
A málnával, eperrel és gránátalmával ízesített Minutka meglepő kombinációja a népszerű gyümölcsnek, egzotikus csavarral. Az eredeti receptet porított gyümölcslével gazdagították, amely frissességet és lédússágot ad az infúzióhoz. A lengyel családok évek óta értékelik a Minutkát, mint ideális mindennapi italt, amelyet megoszthat szeretteivel.
Az Ön könnyebbé tétele érdekében rendkívül szoros és stabil csomagolást hoztunk létre, praktikus "cipzáras" záródással, amely lehetővé teszi, hogy a terméket még tovább frissen tartsa.
A sündisznók egy egyedülálló termék, amely ötvözi az ízt szokatlan konzisztenciával és gyönyörű megjelenéssel, és a legigényesebb embereket is táplálékra ösztönzi.
JUTRZENKA Jeżyki A megye dióval és az alkohollal átszőtt sütik a klasszikus keksz és a karamellkrém kombinációja, meggyszemcsék és szeszes ízjegyekkel gazdagítva. Az egészet csokoládémázzal és finom rizs chipsekkel egészítik ki, amelyek megduplázzák az evés örömét.
A kompozíció többféle íz tökéletes házassága, de három különböző textúrával is - kemény keksz, krémes karamell és finoman ropogós rizsgolyó. Ez egy kifinomult finomság a válogatósok számára.
Falusi kolbász csomagolva 0,5-1kg között
5000Ft kg
Lédús darabok a legjobb minőségű húsból, arany mártással. Az enyhén sós íz a friss, jó hús ízét idézi. A hússal bőségesen kenyér, a friss zöldségek mellett nagyon finom az íze.
100%-ban növényi eredetű alapanyagok
élelmi rostforrás
gyors uzsonna, szendvicshez, galuskához, palacsintához, kísérletezéshez!
A pácolt cékla lé számos egészségügyi tulajdonsággal rendelkezik, és nemcsak a cékla kovászaként működik jól. Érdemes természetes étrend-kiegészítőként kezelni, mivel pozitívan befolyásolja a belek és a szív- és érrendszer állapotát.
A Mlekovita 30% tejszín kivételes sűrűségű és krémes állagú termék , ideális desszertek és szószok készítéséhez. Magas zsírtartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas habverésre, bolyhos és stabil masszát alkotva. Ez egy pasztőrözött termék, amely biztosítja a hosszabb eltarthatóságot és a fogyasztás biztonságát. A Mlekovita, mint elismert tejtermelő, garantálja termékeinek kiváló minőségét és természetes ízét .
☑️ Krémes állag - bársonyos textúrájú, amely tökéletesen gazdagítja az ételek és desszertek ízeit.
☑️ Díszítésnek tökéletes - a 30%-os tejszínhab stabilságának köszönhetően tökéletes torták, torták és egyéb desszertek díszítésére.
☑️Könnyen használható - a krém jól felverődik, és más összetevőkkel is kombinálható, így könnyebben elkészíthető a különféle ételek.
☑️ Sokoldalú – édes és sós ételekhez egyaránt használható, gazdag ízt adva az ételeknek.
☑️ Tárolás - Hűtőszekrényben huzamosabb ideig tárolható, így szükség esetén kényelmesen használható alapanyag.
Márka: Mlekovita
Termék: tejszín 30%
Nettó tömeg: 0,5L
A termék összetevői: tejszín, tejfehérjék, stabilizátor - karragén.
Származási ország: Lengyelország
☑️ Tárolási mód
Tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve.
☑️ Lejárati dátumok
A termékek hosszú eltarthatóságúak.
☑️ Jelentkezés
A Mlekovita 30% tejszín kiválóan alkalmas szószok készítésére, krémes állagot és gazdag ízt ad. Habveréshez is ideális, így remek kiegészítője lehet desszerteknek, például süteményeknek, tortáknak és haboknak. Ezenkívül krémlevesekhez is használható, hogy gazdagítsa ízüket és bársonyos textúrát adjon nekik.
A hagyományos kolbászt a friss fokhagyma különleges ízével, aromás fűszerekkel gazdagítottuk, és egy üvegedénybe zártuk, ennek köszönhetően olyan finom az íze. Tökéletesen illik a frissen sült kenyérhez és kovászos uborkával.
Fedezze fel a dara új ízét. A divatos ebéd a bab szokatlan kombinációja, amely gazdagítja ételek ízét. Próbálja ki a gyöngy árpa, a bulgur és a lencse keverékét, és élvezze ételeit egy új dimenzióban. A Trendy Lunch mix az eredeti és gyors étkezés módja. Forralj fel egy tasakot, add hozzá a kedvenc fűszereid és kész!
ertéshús 33%, víz, sertésmáj 18%, sertészsír, csirkebőr 7,5%, módosított keményítő, só, fűszerek, stabilizátorok: nátrium-citrát, kálium-foszfátok, difoszfátok, polifoszfátok, sűrítőanyag: guargumi, tara gumi, karragén, sertéshús fehérje, emulgeálószer: cellulózgumi, mono- és diacetil-borkősavval észterezett zsírsavak mono- és digliceridjei, aromák (árpaglutént tartalmaznak), ízfokozó: nátrium-glutamát, dextróz, szójafehérje, tejfehérjék, savanyúság szabályozó: citromsav, antioxidáns: nátrium-aszkorbát, teljesen megkeményedett pálmaolaj, glükózszirup, tartósítószer: nátrium-nitrit
Allergének: A termék tartalmazhat: zellert, glutént (búza, rozs), tojást, mustárt, szezámmagot.
A gomba leves évek óta jelen van a lengyel asztalokon. Az aromája és íze változatlanul az egész család egyik kedvenc levese. A gomba levessel egyszerűen és kényelmesen elkészítheti a gombalevest, még a szezonon kívül is a friss gomba számára. A gombaleves olyan összetevőket tartalmaz, amelyeket jól ismer a konyhájából: szárított erdei gombákat (vargányát, vargányát és írót), hagymát, fokhagymát és fűszereket. Felválogathatja a levesünket és tálalhatja kedvenc köreteihez, például vastag tejszínnel, vagy burgonyapürével. Ez egy egyszerű módja annak, hogy a gombalevest az év bármely szakában elkészíthessük - Szárított erdei gombákat tartalmaz: vargányát, vargányát és írót - Finom alapot biztosít a házi készítésű gomba főzéshez - Nagyon ízlik különféle adalékanyagok, például sűrű tejszín,
kovászos uborka 700g töltő tömege 400g.