

Füstölt császárszalonna
5000Ft/kg
Ikonikus és klasszikus Wawel csokoládék jellegzetes formával és formával. Tökéletes Wawel étcsokoládé, sok töltelékkel, jellegzetes kakaóízzel, ropogós ostya hozzáadásával. Nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert, színezéket vagy mesterséges aromát. Tanúsított szójababból (nem GMO-ból) származó lecitint tartalmaz.
A jó szakácsot azért értékelik, mert képes aromát és aromát komponálni. Olyan étel létrehozása, amelynek ízére emlékeznek és hiányzik, a legmagasabb osztály művészete. Hogy ízét adhassa süteményeinek, gazdagítsa őket a hét aroma egyikünkkel. A praktikus aromacsomagolás garantálja a használat kényelmét.
Egy üveg aroma két kilogramm tésztát ízesít. Az aromák olajalapja miatt az aromák kevésbé hajlamosak a párolgásra a sütés során, mint az alkoholos aromák.
Aromás savanyú rozsleves füstölt kolbásszal és tormával ötlet egy gyors, tartalmas és ízletes hagyományos vacsorához. Csak a levest kell melegítenie.
A savanyú rozslevest természetes összetevők alapján készítették el, az otthoni receptek szerint, ezért egyedi ízével és aromájával különbözteti meg. Az ízt aromás fűszerek és tormával kiegészítve hangsúlyozzák.
A füstölt kolbász és burgonya darabos betétjének köszönhetően a leves teli és kielégíti az éhségérzetet. Ezenkívül dúsíthatja tojással és kenyérrel.
A tőzegáfonya igazi csodaszer, gyógyhatásait az orvostudomány már évezredek óta felhasználja. A tapasztalatok szerint a tőzegáfonya elősegíti a krónikus bakteriális fertőzések gyorsabb gyógyulását. Azok számára, akik bármilyen érrendszeri, koszorúér- vagy egyéb, a szívvel kapcsolatos betegségben szenvednek, ajánlatos az áfonyalé fogyasztása.100% áfonyalé olyan étrend-kiegészítő, amely támogatja a vizeletrendszer működését és támogatja a szervezet természetes immunitását. A húgyúti nyálkahártyákra gyakorolt védő hatása miatt különösen húgyúti fertőzéseket okozó mikroorganizmusoknak kitett emberek számára ajánlott - úszómedencék, szaunák, nyilvános zuhanyzók vagy WC-k használata.
Tehát úgy, ahogy a legjobban tetszik! A finom húslevesbe süllyesztett fűszerek intenzív íze, pacal és zöldségekkel kielégíti a legnagyobb éhes embereket.
Az Żurek egy hagyományos lengyel leves, amelyet nem hagyhat ki a húsvéti asztal. Tápláló, melegítő étkezésként is tökéletes mindennap.
Mit találhat a Żurek WINIARY-nkben?
Lengyel gabonaliszt, fokhagyma, hagyma és fűszerek - ezt találhatja meg a WINIARY savanyú levesünk zacskójában. Mindezeket az összetevőket tökéletesen ismeri a konyhájából, és felhasználja családja kedvenc leveseinek napi főzéséhez.
Sertészsír szalonnával és hagymával Spichlerz Rusiecki, kiváló kenhetőség.
A pácolt cékla lé számos egészségügyi tulajdonsággal rendelkezik, és nemcsak a cékla kovászaként működik jól. Érdemes természetes étrend-kiegészítőként kezelni, mivel pozitívan befolyásolja a belek és a szív- és érrendszer állapotát.
100%-os ribizli Nałęczów környékéről
Nałęczów környéke finom feketeribizli termést ad, amit a legjobb változatban üvegekbe zárunk.
Minden fogyasztó kedvenc ízei a legjobb régiók egyedi gyümölcseiből készültek. Ezek a klasszikus lekvárok. Speciálisan válogatott gyümölcsök nagy darabjai és szokatlan ízei csak megbízható beszállítóinktól szerezhetők be.
Az ízletes regionális gyümölcsfajták és a bevált receptek kombinációjának köszönhetően minden alkalomra tökéletes lekvárok születtek.
Fontos:
Csökkentett cukortartalmú pasztőrözött termék: több mint 30%-kal kevesebb cukrot tartalmaz, mint a 60 g cukortartalmú lekvárok 100 g termékenként. Nincs guar gumi.
Tőzegáfonya lekvár sajtokhoz és húsokhoz
A Kielecki majonéz kultikus majonézmárka és a WSP "Społem" legfontosabb terméke, amely 1959 óta kapható a piacon. A kiváló íz, a krémes állag és a legmagasabb minőségű alapanyagok a Kieleckit nemzedékeken át értékelték a hazai és külföldi fogyasztók és kulináris szakértők körében. Ezt bizonyítja számos kitüntetés és megkülönböztetés, valamint az a tény, hogy Kielecki jelenleg hazánkban a második legtöbbet vásárolt majonéz. Receptje lett az alapja a lengyel majonéz-szabvány kifejlesztéséne
Tonhal darabok növényi olajban
Összetevők:
hal - tonhal 70,59%
növényi olaj - szójabab 28,6%
só
Nettó súly: 170 g
A hal nettó súlya: 120 g
Lengyel uborkát használunk erjesztéshez / pácoláshoz. Kiválasztjuk az erre legalkalmasabb fajtákat, amelyek a földben és a napon növekednek.
A savanyítási / silózási ciklus során a zöldségekben található egyszerű cukrokat hasznos tejsavra bontják. A tejsavbaktériumok felelősek ezekért a természetes változásokért.
Savanyítási / silózási folyamatunkat kémiai adalékok nem gyorsítják. Természetes összetevők felhasználásával ásványi sókban, vitaminokban, káliumban, cinkben, vasban és béta-karotinban gazdag uborkákat nyerünk.
Pástétom gombával, szárnyassal és sertéshússal. Profi sterilizált termék.