

Ízletes ropogós podwawelska kolbász
3200Ft/kg
Krakkói sonka-kolbász kb. 0,5kg kiszerelésben 2300Ft/db
A pácolt uborka levét otthonunkból ismerjük. Hosszú ideje fontos eleme volt őszi-téli étrendünknek. Nem csoda, mivel tele van A-, B-, C-, K- és U-vitaminnal.
A pácolt uborka ivóvize pozitívan befolyásolja az anyagcserét és a zsírszövet pusztulását. A gyümölcslé tökéletesen befolyásolja a beleket, ami az immunrendszerünk megerősítését jelenti .
Az uborka pácolásához, amelyből levet kapunk, csak tanúsított ökológiai uborkát használunk.
Borsóleves tégelyben, füstölt kolbász és szalonna hozzáadásával gyors ebéd étel egyedülállónak. Ideális menü egy telek vagy egy téli séta utáni bemelegítéshez is.
A hagyományos receptek szerint készített készételeket csak fel kell melegíteni, és kiváló ízű töltelékként kenyérrel tálalhatók. Burgonyával és egész borsóval dúsított leves tökéletesen kielégíti az éhséget.
A praktikus 0,5 literes edény kényelmes eldobható adag, amely kb. 350 kcal-ot tartalmaz.
Fedezze fel a Śliwka Nałęczowska-t - egy kakaómasszába csomagolt szívet, bársonyos csokoládéba merítve. Fogadjon a hagyomány ízére. A csokoládék mindegyikét külön csomagolják.
Lengyel uborkát használunk erjesztéshez / pácoláshoz. Kiválasztjuk az erre legalkalmasabb fajtákat, amelyek a földben és a napon növekednek.
A savanyítási / silózási ciklus során a zöldségekben található egyszerű cukrokat hasznos tejsavra bontják. A tejsavbaktériumok felelősek ezekért a természetes változásokért.
Savanyítási / silózási folyamatunkat kémiai adalékok nem gyorsítják. Természetes összetevők felhasználásával ásványi sókban, vitaminokban, káliumban, cinkben, vasban és béta-karotinban gazdag uborkákat nyerünk.
Szardínia chilis növényi olajban 125g
Sterilizált haltermék.
Összetevők:
70% - hal-szardínia
növényi olaj (szójaolaj) - 25.9%
chili - 3%
só - 1,1%
Marokkóban készült.
Nettó súly: 125 g
A hal nettó súlya: 90 g
A ecetes gomba fontos eleme a hagyományos lengyel konyhának. Jól működnek salátákban és szószokban, szendvicsek és ujjételek elkészítésében, előételként vagy önálló snackként szolgálnak fel. A ecetes vargánya a Devaldano márka másik ajánlata, amely egy családi társaságtól származik, amely 1995 óta van jelen a piacon. A Devaldano pácolt vargányákat finoman édes, gondosan összeállított ecetes pácba mártották, amely hangsúlyozza a gomba ízét. Összetevők: 100 g-ra: barna vargánya (54%), víz, cukor, szeszes ecet, hagyma, só, fűszerek. Tápérték: energiaérték: 229 kJ / 54 kcal, zsír:
A Kamis tormamustár kiváló termék jellegzetes, csípős ízű és könnyű krémes állagú. Gazdag ízesítését reszelt tormának és aromás gyógynövényeknek köszönheti, amelyek fokozzák az ízt és az aromaélményt.
A Kamis mustár tökéletesen kiegészíti a grillezett húsokat, sülteket, felvágottakat és szószokat, a pácok összetevője. Nem csak az ételek értékét hangsúlyozza, hanem karaktert is ad nekik. A Kamis mustár hagyományos recept szerint készül, és nem tartalmaz tartósítószert.
Torma-mustáros ételek - javaslatok:
csirkemell sonka 500-800g kiszerelésben.
5000Ft/kg
A fehér savanyú rozsleves hagyományos lengyel leves, amelyet nemcsak húsvétkor fogyaszthatnak el! A Polan fehérre sűrített savanyú rozsleves egyszerű, bevált recept. Ennek alapján tápláló, aromás levest készítünk az egész család számára. A fehér savanyú rozslevest különféle öntetekkel tálalhatjuk, például tojással, burgonyával vagy kolbásszal.
A Fanex sajtszósz tökéletes kiegészítő, amely bármely partin meghódítja vendégei ínycsiklását. Krémes állagának és egyedülálló fűszerösszetételének köszönhetően minden falat ebbe az aromás szószba mártva felejthetetlen ízélmény lesz. Többé nem kell aggódnia a tökéletes nacho szósz elkészítése miatt!Ízletes sajtszósz nachokhoz egy nagy üvegben
A nachos és a sajtszósz tökéletes kombináció, amit elsősorban a mozihoz asszociálunk. Ez a duó nem csak a moziba, hanem egy baráti vagy családi mozi estére, házibulira, vagy finom falatként is tökéletes lesz.
Ha te is szeretsz a kanapén ülni és valami finomat enni, akkor biztosan tetszeni fog a sajtszószunk. Jellegzetes, finom íze mindenféle harapnivalóhoz illik.
Ez az aromás sajtszósz kiváló kiegészítője szendvicseknek, rakott ételeknek és tortilláknak.
Tökéletesen passzol minden tájegység ételeihez, és számos kompozíció alapja lehet – ha szeretsz saját szószokat készíteni és új ízeket tesztelni, akkor biztosan ott kell lennie a konyhádban!
Használja a sajtszószt tésztaszósz, tésztasütés vagy házi pizza részeként. A bulikra is kiváló választás – mindenki szereti a sajtszószt, igaz? Készítsünk nachot, csíkokra vágott zöldségeket vagy kis tortilla pakolásokat hozzávalókkal – kész a finom parti menü!
Válassza ki a legjobb sajt ízt
A Fanex sajtszósz egyedülálló fűszerösszetételével, finom aromájával és krémes állagával tűnik ki a piacon kapható többi sajtszósz közül. Többé nem kell saját nachoszószt készítenie – inkább nyúljon egy finom alternatívához, és válassza a Fanex sajtszószt.
Finom, krémes szósz, tökéletesen válogatott fűszerekkel, amelyek kiemelik a sajtos ízt.
A sajtszósz egy igazi klasszikus, amely minden régió ételeihez illik, és számos kulináris kísérlet alapja lehet. Ha szeretne saját ízkompozíciókat létrehozni és új kombinációkat fedezni fel, a Fanex sajtszósz elengedhetetlen kelléke konyhájának! Gazdag, sajtos aromája és krémes állaga tökéletes kiegészítőjévé teszi mind a főételeknek, mind a rágcsálnivalóknak.
Akár családi vacsorát, akár baráti vacsorát, akár egy parti falatokat készít, a Fanex sajtszósz tökéletes lesz. Íme néhány ötlet a használatához:
1. Tésztákhoz és rakott ételekhez – készítsen ízletes, krémes sajtmártást a spagettihez, vagy használja tészta rakott alapként.
2. Házi pizzához – a klasszikus paradicsomszósz helyett válassz egyedi, sajtos csavart!
3. Mártogatósként harapnivalókhoz – nacho-val, keksszel, sült krumplival vagy zsemlerudakkal tálaljuk.
4. A zöldségekhez – a sárgarépát, paprikát vagy zellert csíkokra vágjuk, és a bársonyos sajtszószba mártjuk.
5. Tortillákhoz és hamburgerekhez – adja hozzá wrapokhoz, sajtburgerekhez vagy hot dogokhoz, hogy egyedi ízt adjon nekik.
A Fanex sajtszószt egyedülálló fűszer-összetétel jellemzi, amely kiemeli mély, sajtos aromáját. Ez egy bársonyos, finom szósz, amely nemcsak finom ízű, hanem tökéletesen sima állagával is lenyűgöz. Nem válik szét és sokáig friss marad, így sok étel pótolhatatlan kiegészítője.
Többé nem kell hosszú perceket töltenie a házi sajtszósz elkészítésével – nyúljon a bevált megoldáshoz, és élvezze a legjobb minőségű sajt autentikus ízét.
Alkalomtól függetlenül a Fanex sajtszósz garantálja a kivételes ízt és krémes állagot. Próbáld ki kedvenc ételeidben, és nézd meg, hogyan javíthatja ízüket!
Összetevők: víz, repceolaj, sajtpor (5%) (TEJET tartalmaz), sovány TEJ por, módosított keményítő, szeszes ecet, só, cukor, TEJfehérjék, ízesítők (TEJT tartalmaz), mustár (víz, szeszes ecet, MUSTÁR, cukor, só), savanyúságot szabályozó anyag (tejsav), citrom kivonat, gumicukor koncentrátum, sűrítőanyag nátrium-benzoát, kálium-szorbát, chili kivonat, antioxidáns (kalcium-dinátrium EDTA).
A málnával, eperrel és gránátalmával ízesített Minutka meglepő kombinációja a népszerű gyümölcsnek, egzotikus csavarral. Az eredeti receptet porított gyümölcslével gazdagították, amely frissességet és lédússágot ad az infúzióhoz. A lengyel családok évek óta értékelik a Minutkát, mint ideális mindennapi italt, amelyet megoszthat szeretteivel.
Az Ön könnyebbé tétele érdekében rendkívül szoros és stabil csomagolást hoztunk létre, praktikus "cipzáras" záródással, amely lehetővé teszi, hogy a terméket még tovább frissen tartsa.
A legjobb alapanyagokból készül. Házi sütéshez használják, ropogósak és ropogósak.
Elsősorban kiváló minőségű, finom íz, frissesség és arany szín jellemzi.
Tökéletesek közvetlen fogyasztásra, valamint fagylalt és desszertek kiegészítéseként.
Falusi kolbász csomagolva 0,5-1kg között
5000Ft kg