
Füstölt kolbász, fogyasztható nyersen, sütve vagy főzve egyaránt.
3200Ft/ kg
A Żurek a lengyel húsvét íze. Az évek során kifejlesztett Krakus-koncentrátum receptje garantálja, hogy a leves ízletes, igazán ünnepi, és tetszés szerint ízesíthető.
Elkészítési mód: 1,0-1,2 liter forrásban lévő vízhez vagy zöldségleveshez (nem iható) adjuk a savanyú leves koncentrátumot. Keverjük össze, ízesítsük ízlés szerint, és forraljuk fel.
Felbontás előtt rázzuk fel.
Felbontás után hűvös helyen tároljuk. 48 órán belül fogyassza el.
A csomag tartalma elegendő 1,5 - 1,8 liter kész savanyú leveshez (6-7 adag).
Összetevők: Hozzávalók: víz, zöldségpüré különböző arányokban (8,5%) (hagymából és burgonyából), só, aromák, zsírkoncentrátum (növényi zsír, TEJ-LAKTÓZ, TEJFEHÉR), gomba kivonat, ízfokozók: nátrium-glutamát, 5 ' -dinátrium -ribonukleotidok, növényi fehérje-hidrolizátum, maltodextrin, fűszerkivonatok, szőlőcukor, fűszerek, (szója, zeller tartalmaznak) és koncentrátumaik, savszabályozók - tejsav és citromsav, Rozsliszt és búzaliszt (gluténtartalmú) , Tejsavópor, rizsliszt
Tartalmaz : Zeller, Gluténtartalmú gabonafélék, Tej, Rozs, Búza, Zeller
Tápértékek 100 ml-ben
Energia 265 kJ/ 64 kcal
Zsír 3,5 g
ebből telített savak 1,3 g
Szénhidrátok 5,4 g
ebből cukrok 3,4 g
Fehérje 1,7 g
Só 4,7 g
Füstölt kolbász, fogyasztható nyersen, sütve vagy főzve egyaránt.
3200Ft/ kg
Hagyományos lengyel fehér rozsleves(savanykás burgonyaleves) Öntsünk egy fazékba, melegítsük és tálaljuk. Nyugodtan adj hozzá kolbász darabokat és szeletelt tojást. Kibontás után hűtőszekrényben.
Majorannás fehér kolbász kiváló Zurek leveshez vagy főzve fogyasztjuk.
3000Ft/kg
Aromás savanyú rozsleves füstölt kolbásszal és tormával ötlet egy gyors, tartalmas és ízletes hagyományos vacsorához. Csak a levest kell melegítenie.
A savanyú rozslevest természetes összetevők alapján készítették el, az otthoni receptek szerint, ezért egyedi ízével és aromájával különbözteti meg. Az ízt aromás fűszerek és tormával kiegészítve hangsúlyozzák.
A füstölt kolbász és burgonya darabos betétjének köszönhetően a leves teli és kielégíti az éhségérzetet. Ezenkívül dúsíthatja tojással és kenyérrel.
Az Żurek egy hagyományos lengyel leves, amelyet nem hagyhat ki a húsvéti asztal. Tápláló, melegítő étkezésként is tökéletes mindennap.
Mit találhat a Żurek WINIARY-nkben?
Lengyel gabonaliszt, fokhagyma, hagyma és fűszerek - ezt találhatja meg a WINIARY savanyú levesünk zacskójában. Mindezeket az összetevőket tökéletesen ismeri a konyhájából, és felhasználja családja kedvenc leveseinek napi főzéséhez.
Żurek véglegesen a lengyel kulináris hagyományokban gyökerezik, és generációk óta uralkodik a lengyel asztalokon. Ünnepekre készült, és minden nap savanyú és egyedi íze jellemzi, a ház körül terjedő fokhagyma és majoránna illata pedig minden háztartástagot vonz a konyhába. Főzése időigényes lehet, ezért próbálja ki a sziléziai Kucharek Żureket, amelyet mindössze 5 perc alatt elkészíthet. Fehér kolbász, tojás vagy akár burgonya darabok hozzáadásával a családi házban elfogyasztott vacsorák emlékeit idézi fel.
Tejszínes- tormás szendvicskrém 125 g
Omlós nápolyi kakaós bevonattal |
A cékla és az almalé tökéletesen csillapítja szomját, és pótolja a szervezetünk vitaminhiányát.
A Kielecki majonéz kultikus majonézmárka és a WSP "Społem" legfontosabb terméke, amely 1959 óta kapható a piacon. A kiváló íz, a krémes állag és a legmagasabb minőségű alapanyagok a Kieleckit nemzedékeken át értékelték a hazai és külföldi fogyasztók és kulináris szakértők körében. Ezt bizonyítja számos kitüntetés és megkülönböztetés, valamint az a tény, hogy Kielecki jelenleg hazánkban a második legtöbbet vásárolt majonéz. Receptje lett az alapja a lengyel majonéz-szabvány kifejlesztéséne
Lengyel uborkát használunk erjesztéshez / pácoláshoz. Kiválasztjuk az erre legalkalmasabb fajtákat, amelyek a földben és a napon növekednek.
A savanyítási / silózási ciklus során a zöldségekben található egyszerű cukrokat hasznos tejsavra bontják. A tejsavbaktériumok felelősek ezekért a természetes változásokért.
Savanyítási / silózási folyamatunkat kémiai adalékok nem gyorsítják. Természetes összetevők felhasználásával ásványi sókban, vitaminokban, káliumban, cinkben, vasban és béta-karotinban gazdag uborkákat nyerünk.
Ikonikus és klasszikus Wawel csokoládék jellegzetes formával és formával. Tökéletes Wawel étcsokoládé, sok töltelékkel, jellegzetes kakaóízzel, ropogós ostya hozzáadásával. Nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert, színezéket vagy mesterséges aromát. Tanúsított szójababból (nem GMO-ból) származó lecitint tartalmaz.
finom, aromás és bársonyos mártás - a húsételek nélkülözhetetlen eleme. Tökéletesen passzol hozzá krumpli, galuska, tészta, dara és tészta hozzáadásával, és főtt vagy serpenyőben sült zöldségekkel is remekül ízlik. A Winiary pörkölőszósz finom íze mögött egy egyedi recept húzódik meg, amely egyesíti a gondosan válogatott összetevőket, amelyeket a konyhájáról ismer: liszt, fokhagyma, hagyma, paradicsom és fűszerek.
sertés csülök nemes asztalról
A sertés csülök egyedülállósága tökéletesen illatos fűszerkeverék és szárított zöldség. Különösen jó a sörrel, mert ma már ismert, hogy kevéssé illeszkedik a két termékhez.
Gyöngy árpa - hántolt árpából származik. A szemeket vágják, hengerelik és polírozzák, ami gyöngy alakot kölcsönöz nekik. Ezért gyöngynek is hívják. A lengyel konyha egyik legnépszerűbb dara. Kiváló fehérje- és rostforrás. Mint minden árpadara, az is antioxidánsok és PP-vitamin forrása, amely befolyásolja bőrünk állapotát. Kiváló összetevője a leveseknek, a rakott és salátáknak. Tökéletes íze húsok és gombócok töltelékének, valamint gombás főételnek. |
|
A Łowicz lekvárok nyáron üvegbe zárva! Nagy darab lédús aróniát és 100%-os gyümölcsízt talál. 1965 óta vendégül látják otthonotokat, generációk óta a lengyelek mindig kedvenc lekvárja.
Fehér hajdina dara - tört, pörköletlen hajdina szemekből. Ez az egyik legértékesebb dara - értékes tápértékű rost- és fehérjeforrás, amely a megfelelő fejlődéshez szükséges. Ez jó antioxidáns- és vegyületforrás, amely szabályozza a vércukorszintet. Krémszínű és finom ízű. Tökéletes levesek, rakott és pörköltek kiegészítéseként. Zöldségekkel kombinálva kiváló töltelék palacsintához és szelethez.